Homepage » Eerste elftal » Zoet ondanks nederlaag deels tevreden: ''Dat blijkt steeds nét te moeilijk''

Zoet ondanks nederlaag deels tevreden: ''Dat blijkt steeds nét te moeilijk''

( 0 reacties)
Zoet ondanks nederlaag deels tevreden: ''Dat blijkt steeds nét te moeilijk''

PSV verloor dinsdagavond in het duel met Tottenham Hotspur. In de voorlaatste minuut maakte Harry Kane definitief een einde aan de Eindhovense illusies. Jeroen Zoet was echter toch deels tevreden.

''De nederlaag is balen. Maar we mogen trots zijn op hoe we hebben verdedigd'', zei de doelman. ''Iedereen gaf alles en van voren naar achteren kwam iedereen de afspraken na. En in de rust zeiden we tegen elkaar: ook al staan we onder druk, die ene grote kans voor ons gaat nog komen. Maar het lukte allemaal nét niet. Balen dus. Maar het is natuurlijk niet onterecht dat Spurs won.'' 

Toch wil hij ook kritisch zijn op zijn ploeg. ''Voetballend zijn we er twee keer niet aan te pas gekomen. Ik zie dat vooral als de verdienste van Spurs. Als je het realistisch bekijkt, is een topploeg uit de Premier League gewoon te goed gebleken'', vertelt hij in het Algemeen Dagblad.

''En in deze toppoule geldt dat voor alle drie de tegenstanders. En toch hebben we tot nu toe elke wedstrijd kansen om iets te halen. We zijn ook drie keer op voorsprong gekomen in vier duels. Dat is toch een teken van kwaliteit. Maar 1-0 voor, dat houden we vervolgens niet vast. Dat blijkt steeds nét te moeilijk'', weet hij ook.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›