Vader Bergwijn flirt met Internazionale: ''En Italië is een prachtig land''

( 0 reacties)
Vader Bergwijn flirt met Internazionale: ''En Italië is een prachtig land''

Steven Bergwijn zou niet misstaan in de Italiaanse competitie. Dat spreekt de vader van de PSV-aanvaller uit tegenover FC InterNews.

Het Italiaanse medium interviewde Bergwijn senior naar aanleiding van het indrukwekkende spel van zijn zoon in het Champions League-treffen met Internazionale. "Steven is dol op voetbal, hij kan zich waar nodig aanpassen aan elke competitie", stelt zijn pa. "Wanneer we naar een ander land verhuizen is vooral het sociale aspect erg belangrijk. Als we als gezin met hem mee kunnen gaan en hem nauw kunnen volgen, kan hij zich gemakkelijker aanpassen, ook in Rusland of China."

Of Bergwijn goed zou passen bij Internazionale? "De Serie A is een mooie competitie met veel geweldige teams en Italië is een prachtig land waar het eten heerlijk is", stelt Bergwijn senior, die benadrukt dat een eventueel vertrek van zijn zoon momenteel niet aan de orde is. 

"Als PSV beslist een bod te accepteren, zal dat aan het einde van het seizoen zijn, niet in januari", weet de pa van Bergwijn. "Niemand van Inter heeft tot nu toe ook contact opgenomen met PSV. Steven is er niet op uit om Eindhoven te verlaten."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›