Ten Hag verklaart keuze: ''Vorige keer hebben we met Wöber ook verloren''

( 2 reacties)
Ten Hag verklaart keuze: ''Vorige keer hebben we met Wöber ook verloren''

Ajax trad tegen PSV aan met Frenkie de Jong centraal achterin. De verdediger had echter niets in te brengen op de kopkracht van Luuk de Jong. Coach Erik ten Hag had er voor kunnen kiezen om Max Wöber op te stellen.

Na afloop staat Ten Hag alsnog achter zijn keuze. "Vorige keer hebben we met Wöber ook verloren", zegt Ten Hag tegen FOX Sports. "Met Frenkie stond het tegen AEK hartstikke goed. AEK van een ander niveau? Dat is Champions League", zegt Ten Hag tegen FOX Sports. "Ik schat PSV ook hoger in dan AEK. De opties waren minder. We hebben onvoldoende van de ruimte geprofiteerd."

Ajax kwam na de verloren kampioenswedstrijd in april opnieuw niet goed voor de dag, tot frustratie bij Ten Hag. "Er is een hele hoop veranderd. We spelen goed voetbal, maar dat heb ik niet gezien.  Het was te weinig. Natuurlijk moet dit hard aankomen. Dit moet pijn doen. Hier moeten we van leren. Dit kan zo niet, hoe we vandaag zijn afgetroefd."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 24 Sep 2018 om 08:35
    Best verbazingwekkend, hoeveel onzin er uit één man kan komen... het is een onophoudelijke stroom nonsens. Heerlijk!
  • 23 Sep 2018 om 19:25
    Zo, hoorde ten hag net bij studio sport. Die man kraamt alleen onzin uit, wat een Pipo is dat. Hopelijk blijft hij jaren zitten daar, dan hebben we die 3e ster zo te pakken. Wat een heerlijke middag weer. Wat een power en mentaliteit hebben we, wat een verschil met Cocu. Forza PSV!
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›