Tadic baalt: ''De titelstrijd is nog niet over, het seizoen is nog lang''

( 2 reacties)
Tadic baalt: ''De titelstrijd is nog niet over, het seizoen is nog lang''

Ajax verloor zondag met 3-0 op bezoek bij landskampioen PSV. Dusan Tadic, uitblinker van Ajax in de laatste weken baalt van de nederlaag tegen de directe concurrent.

"We moeten dit analyseren en de lessen trekken", zei Tadic in gesprek met FOX Sports na afloop van de wedstrijd. "We hebben de goals gewoon cadeau gedaan. We wisten hoe PSV wilde spelen: lange ballen op Luuk de Jong en de tweede bal winnen."

Het gemis van Matthijs de Ligt wil Tadic niet als excuus gebruiken. "We hebben bij Ajax alleen maar spelers die goed kunnen voetballen. We moeten hier onze les uit trekken. De titelstrijd is nog niet over. PSV heeft een paar keer in de negentigste minuut gewonnen en het seizoen is nog lang."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 24 Sep 2018 om 12:28
    Sukkeltje! Komt van de Engelse competitie in de Eredivisie, aanvoedersband en denkt meteen iedereen de les te lezen in NL. Mongooltje!!
  • 23 Sep 2018 om 23:14
    Blijf lekker dromen joh. Ik zou vast gaan doorselecteren voor volgend seizoen. Dan kunnen jullie weer op nul beginnen. Voor dit seizoen is het wel zo’n beetje duidelijk wie de beste ploeg heeft...
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›