PSV met Behich en Gutiérrez naar Den Haag: ''Zijn direct inpasbaar''

( 0 reacties)
PSV met Behich en Gutiérrez naar Den Haag: ''Zijn direct inpasbaar''

PSV reist zaterdagavond met de nieuwe aanwinsten Aziz Behich en Érick Gutiérrez af naar Den Haag voor de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag.

"We hebben er goede spelers bijgekregen en goede spelers zijn direct inpasbaar", verklapt trainer Mark van Bommel op de officiële website. Daarentegen zal Bart Ramselaar vanavond in actie komen met Jong PSV.

"Bart is een speler die wedstrijdminuten nodig heeft", legt Van Bommel uit. "Vanavond speelt Jong PSV een heel goede wedstrijd bij NEC. Daar kan hij minuten maken op een goed niveau. En morgen zit hij gewoon bij de selectie."

ADO Den Haag kent een wisselvallige seizoensstart. "Maar ADO is een ervaren ploeg", waarschuwt Van Bommel. "Meer ervaren dan wij. Een ploeg met goede spelers, aanvallende backs en een ploeg die opportunistisch kan spelen."

Voor PSV wacht dinsdag de Champions League-wedstrijd tegen FC Barcelona, maar van onderschatting tegen ADO Den Haag zal geen sprake zijn. "Daar geloof ik niet in", aldus Van Bommel. "De eerstvolgende wedstrijd is altijd de belangrijkste. Dat weet iedereen. Na zo'n interlandperiode is het direct richten op de volgende wedstrijd. Ik denk dat dat aardig is gelukt."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›