ADO vreest PSV niet: ''We zijn voor niemand bang en weten dat we kans hebben''

( 0 reacties)
ADO vreest PSV niet: ''We zijn voor niemand bang en weten dat we kans hebben''

PSV speelt zaterdagavond de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Na nederlagen tegen FC Emmen en Heracles Almelo heeft ADO Den Haag zich goed herpakt met zege op Fortuna Sittard en Excelsior.

"We hebben een moeizame start gekend, zeker qua resultaat, maar gelukkig hebben we de laatste twee wedstrijden gewonnen", zegt trainer Fons Groenendijk op de officiële website van ADO Den Haag. "Er zijn altijd redenen voor dat het niet zo makkelijk gaat, dat is nu opgelost."

Zo miste ADO Den Haag een goede spits, maar dat is met de komst van Tomas Necid opgelost. Zaterdag zal de Tsjech in de punt van de aanval staan tegen PSV. "Knap dat ze zich hebben geplaatst voor de groepsfase van de Champions League, dat is goed voor het hele Nederlandse voetbal", aldus Groenendijk.

"Ik zie wel wat overeenkomsten met ons", vervolgt de oefenmeester. "Zij spelen ook graag met aanvallende backs en zijn het sterkst vanuit de omschakeling. We gaan zeker proberen om onszelf te laten zien. We zijn voor niemand bang. We weten dat we kans hebben."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 21 april 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›