De Mos waarschuwt PSV: ''Tussendoortjes zijn gevaarlijk in het voetbal''

( 0 reacties)
De Mos waarschuwt PSV: ''Tussendoortjes zijn gevaarlijk in het voetbal''

PSV speelt dit weekend tegen ADO Den Haag, maar volgens oud-trainer Aad de Mos is iedereen in Eindhoven al bezig met het volgende duel. Dan speelt de ploeg van Mark van Bommel tegen FC Barcelona in de Champions League. 

Doordat de spelers al bezig zijn met de volgende wedstrijd liggen er kansen voor de Hagenaren. ''PSV is met de gedachten al bij die wedstrijd. Dat mag natuurlijk niet, maar het gebeurt wel", schetst hij in het Algemeen Dagblad. ''De trainer zal zeggen dat ze er geen rekening mee mogen houden, maar op het moment dat hij erover begint zijn ze al weg. Het ligt aan de spelers, want iedereen wil dinsdag in Camp Nou spelen."

De oud-trainer woont in Noord-Brabant en daar is het gespreksonderwerp vooral de Champions League. ''Ik hoor hier niemand over ADO. Dat is een tussendoortje en die zijn gevaarlijk in het voetbal." Vooral het middenveld kan de kampioen pijn doen. ''Malone, Immers en El Khayati, dat middenveld heeft alles en is één van de sterkste van de eredivisie. Zeker met El Khayati in topvorm."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 12 mei 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›