''Ik weet niet of Lozano hier op het veld staat, dat is al een heel verschil''

( 0 reacties)
Gratis nieuw thuisshirt PSV
''Ik weet niet of Lozano hier op het veld staat, dat is al een heel verschil''

PSV werd in de eerste ronde van het bekertoernooi gekoppeld aan Excelsior Maassluis. De Tweede Divisionist kijkt uit naar de ontmoeting met de landskampioen. Al sinds de loting gaat het over PSV in Maassluis.

"Ik kwam net thuis uit de kroeg en zat met mijn vriendin op de bank", zegt verdediger Vincent van den Berg in RTV Rijnmond. "Ik was live die loting aan het kijken en begon ineens te springen op de bank. We hebben met deze club al veel meegemaakt. Kampioen in de hoofd- en topklasse en algemeen amateurkampioen. Het enige wat je mist is een mooi bekeravontuur."

Van den Berg wordt al gevraagd hoe hij Luuk de Jong gaat afstoppen. "Er worden wel grapjes over gemaakt. Dat is wel leuk, elkaar onderling een beetje treiteren. Maar wij zijn nuchter genoeg dat PSV ook maar moet laten zien wat ze waard zijn. Er is altijd een kans en je begint op 0-0. Tegen Heracles hebben we er een verlenging uitgesleept", aldus de speler van Excelsior Maassluis.

"We moeten ook maar zien in welke hoedanigheid PSV hierheen komt", vervolgt hij. "Ze hebben eerst Ajax en daarna een Champions League-wedstrijd, dus ik weet niet of Chucky Lozano hier op het veld gaat staan of niet. Dat is al een heel verschil. Het is mooi als Lozano speelt, maar als een jongen uit het tweede speelt, wat ook nog een heel hoog niveau is, dan worden onze kansen wel groter."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 24 november 2018
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›