''Een extra jaar PSV is een mogelijkheid voor mij, al blijft het nog even afwachten''

( 0 reacties)
Gratis nieuw thuisshirt PSV
''Een extra jaar PSV is een mogelijkheid voor mij, al blijft het nog even afwachten''

Ondanks dat Gastón Pereiro deze zomer nog zou kunnen vertrekken, blijft hij naar verwachting bij PSV. De 23-jarige Uruguayaan verblijft momenteel met PSV in het Zwitserse Verbier.

Pereiro merkt dat Mark van Bommel een ander soort trainer is dan Phillip Cocu. "Onder een andere coach verandert altijd een aantal dingen en dat is nu ook wel te merken bij de eerste trainingen van het nieuwe seizoen", vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad.

"Dat is ook goed. Ik heb vertrouwen in de aanpak en heb ook al met de trainer gesproken", vervolgt Pereiro, die weet dat Van Bommel graag met een middenveld met een punt naar voren wil spelen. En dat is een plek waarin hij tot zijn recht komt. "Natuurlijk zie ik dat zitten." 

"Een extra jaar PSV is zeker een mogelijkheid voor mij, omdat mijn contract nog twee seizoenen doorloopt en ik het hier ook naar mijn zin heb. Het kan nationaal en internationaal voor ons een heel interessant jaar worden, al blijft het nog even afwachten wat er op de transfermarkt gebeurt", aldus Pereiro.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 24 november 2018
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›