''Hier mogen voetballen is erg bijzonder, vroeger stond ik zelf tussen de menigte''

( 1 reacties)
''Hier mogen voetballen is erg bijzonder, vroeger stond ik zelf tussen de menigte''

PSV heeft met Cody Gakpo een echte Eindhovenaar en supporter onder contract staan en de jonge aanvaller is er trots op om het shirt van PSV te mogen dragen. De negentienjarige vleugelspits speelt al sinds zijn zesde voor PSV en hij komt uit de wijk Stratum. Op zesjarige leeftijd verruilde hij EVV Eindhoven AV voor de jeugdopleiding van PSV.

"Ik weet eigenlijk niet beter dan dat ik hier speel. Het is heel mooi dat ik van jongs af aan bij de opleiding heb gezeten, nu mag meetrainen met PSV en mijn debuut heb mogen maken. Mijn echte droom is natuurlijk om een basisplaats te krijgen om zo mezelf te laten zien in het stadion en aan de supporters", vertelde Gakpo in De PSV Supporter.

In het afgelopen kampioensjaar maakte Gakpo zijn debuut in de Eredivisie nadat hij in de blessuretijd van het competitieduel met Feyenoord (1-3 winst) in februari mocht invallen. Gakpo hoopt zich volgend seizoen meer te kunnen laten zien. "Ik wil graag aan alle fans laten zien wat ik kan en natuurlijk nog vaker kampioen worden", vervolgde de jonge linksbuiten.

Gakpo vond het vorig seizoen vooral erg bijzonder om mee te mogen op de platte kar na het behalen van de landstitel. "Ik ben sinds ik weet fan van PSV. Hier mogen voetballen is dus erg bijzonder voor me. Wanneer de spelers tijdens een kampioenschap van PSV op de platte kar voorbij kwamen stond ik vroeger zelf tussen de menigte. Nu mocht ik er zelf op staan, dat was dus echt een onvergetelijk moment", aldus Gakpo.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Jun 2018 om 22:17
    Kijk, dit soort jongens hebben we nodig. Echte clubliefde. Beter dan al die passanten