'De Jong neemt beslissing: Spits wil bij PSV blijven en contract verlengen'

( 1 reacties)
'De Jong neemt beslissing: Spits wil bij PSV blijven en contract verlengen'

Spits Luuk de Jong zou een contractaanbieding van de Mexicaanse topclub América hebben afgewezen omdat hij ook volgend seizoen voor PSV wil spelen, zo meldt Diario Récord. Volgens het medium is een transfer van De Jong van de baan omdat hij bij PSV wil blijven en ook zijn contract wil verlengen.

Volgens Diario Récord wijst alles erop dat de 27-jarige De Jong tot minimaal medio 2020 bij PSV blijft. In 2020 loopt zijn huidige contract bij PSV af, maar De Jong zou dus langer in Eindhoven willen blijven. De Jong stond in eerste instantie wel open voor een transfer en zijn zaakwaarnemer en vader waren enkele weken geleden ook op bezoek bij América. De Jong zou nu dus echter de knoop hebben doorgehakt en voor PSV hebben gekozen.

"Luuk is aan de laatste paar dagen van zijn vakantie bezig, maar ik weet dat hij op de eerste training van PSV aanwezig is op woensdag 27 juni omdat hij van plan is om in Nederland te blijven. América uit Mexico, Bordeaux uit Frankrijk en Everton uit Engeland zijn geen opties voor Luuk op dit moment", aldus een bron dichtbij De Jong tegen het Mexicaanse medium.

Het Eindhovens Dagblad meldde eerder al dat De Jong zijn contract met één seizoen kan verlengen bij PSV.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Jun 2018 om 22:15
    Neeeeeee, ik wil komend seizoen leuk en aantrekkelijk spel zien. Duurste speler in de salarishuishouding en technisch een kneus. Die mij maar Romero en Lammers. Spelers als de Jong belemmeren het doorbreken van jeugdige talenten. Wat een afknapper zeg. We weten nu alweer dat Cocu Luuk elke week gaat opstellen, ongeacht hoe hij speelt.