Homepage » Eerste elftal » ''Ik denk dat hij binnen vijf jaar trainer is bij een Europese topclub''

''Ik denk dat hij binnen vijf jaar trainer is bij een Europese topclub''

( 0 reacties)
''Ik denk dat hij binnen vijf jaar trainer is bij een Europese topclub''

Binnen vijf jaar is Mark van Brommel trainer van een Europese topclub. Dat is de mening van PSV-talent Michal Sadilek. De jongeling werd dit seizoen kampioen met de jeugdtrainer bij PSV onder 19 jaar.

"Hij weet wanneer hij boos moet zijn en wanneer juist niet. Naast onze trainer is hij ook onze vriend. Na de training blijft hij altijd in de kleedkamer hangen en kun je werkelijk over alles met hem praten", vertelt Sadilek tegenover ELF Voetbal.

"Hij heeft natuurlijk veel ervaring als middenvelder, dus kan mij heel gericht helpen met mijn ontwikkeling. Qua speler lijk ik ook veel op hem. Ik ben goed in de duels, fysiek sterk, heb een goede conditie en ben een echte leider. Een soort Mark van Bommel dus, alleen iets kleiner haha."

"Ik denk dat hij binnen vijf jaar trainer is bij een Europese topclub. Die ambitie heeft hij ook. Je weet natuurlijk nooit hoe het loopt, maar misschien is hij binnen twee jaar wel hoofdtrainer bij PSV. Daar is hij ook klaar voor, denk ik. En niet alleen ik, dat vindt iedereen in ons team", aldus Sadilek.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›