Homepage » Eerste elftal » ''Ik ben hierheen gekomen om eerste keeper te worden''

''Ik ben hierheen gekomen om eerste keeper te worden''

( 0 reacties)
''Ik ben hierheen gekomen om eerste keeper te worden''

Reservedoelman Eloy Room hoopt volgend seizoen eerste doelman te zijn bij PSV. De 29-jarige Room, die afgelopen zomer overkwam van Vitesse, was dit seizoen de tweede man achter Jeroen Zoet. De kans bestaat echter dat Zoet vertrekt deze zomer en Room hoopt dan te profiteren.

"Ik ben hierheen gekomen om eerste keeper te worden, hopelijk kan ik dat doel volgend seizoen bereiken", vertelt de international van Curaçao tegen De PSV Supporter. Room speelde dit seizoen drie competitieduels. In de kampioenswedstrijd tegen Ajax (3-0) mocht Room in de slotfase invallen voor Zoet en in de twee wedstrijden daarna tegen Roda JC Kerkrade en ADO Den Haag mocht hij in de basis beginnen.

Room is vooral blij dat hij tegen Ajax mocht invallen. "Elke prijs is mooi, maar landskampioen worden is wel héél speciaal. Vorig seizoen heb ik met Vitesse de beker gewonnen, maar dit is van een heel ander niveau. De supporters, de feeststemming, de drukte... Ik heb de dag in een roes beleefd", vervolgt Room.

"Pas achteraf besef je wat je allemaal hebt meegemaakt. Ook ben ik heel blij en trost dat ik in de kampioenswedstrijd zijn debuut heb mogen maken. Als tweede keeper weet je altijd dat je erin kunt komen, maar deze kwam als een verrassing. En dan ook nog in zo'n wedstrijd... Dat smaakt naar meer!", aldus Room.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›