''Ik ben van nature supporter van PSV, ik volg de club al jaren''

( 0 reacties)
''Ik ben van nature supporter van PSV, ik volg de club al jaren''

PSV kroonde zich enkele weken geleden tot landskampioen van Nederland en John Jorritsma, burgemeester van Eindhoven, kijkt er met een goed gevoel op terug. Zeker omdat het de eerste landstitel voor PSV is sinds hij eind 2016 aantrad als burgemeester van Eindhoven.

"Het is niet de eerste titel die ik als persoon meemaak, wél als burgemeester. De vorige titels heb ik in andere functies beleefd. Ik heb heel lang in Eindhoven gewoond, geleefd en gewerkt voordat ik burgemeester werd. Ik ben van nature supporter van PSV. Ik volg de club al jaren en dat blijf ik doen", vertelt Jorritsma tegen het magazine De PSV Supporter.

Voor de kampioenswedstrijd tegen Ajax (3-0 winst) was Jorritsma uitgelaten. "In de aanloop naar de kampioenswedstrijd gierde de adrenaline door mijn lichaam! We hebben weken naar deze apotheose toegeleefd. Uiteraard ben ik als supporter betrokken, maar als burgemeester heb ik ook een verantwoordelijkheid voor de openbare orde en veiligheid. Als je die twee bij elkaar pakt, voel je aan alle kanten dat het bloed door je lichaam pompt", aldus Jorritsma.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 12 mei 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›