Homepage » Eerste elftal » ''Ik heb nog een contract voor een jaar en ben heel gelukkig bij PSV''

''Ik heb nog een contract voor een jaar en ben heel gelukkig bij PSV''

( 0 reacties)
''Ik heb nog een contract voor een jaar en ben heel gelukkig bij PSV''

Nicolas Isimat-Mirin pakte enkele weken geleden wéér een prijs met PSV. De 26-jarige Franse verdediger pakte toen de derde landstitel in dienst van PSV, maar voor dit seizoen won hij ook al vier prijzen waaronder dus twee landstitels. Isimat-Mirin is er trots op.

"Dit is mijn vijfde trofee in vier jaar. Natuurlijk tel ik de twee ‘Trophée des Champions’ (Johan Cruijff Schaal, red.) mee. We hebben dit seizoen een goede prestatie geleverd. We hebben met zijn allen voor deze prijs gestreden en hem echt verdiend. We waren steeds in staat om een goede teamspirit te tonen", vertelde Isimat-Mirin in gesprek met De PSV Supporter.

Isimat-Mirin genoot van de huldiging vorige maand nadat PSV zich tot landskampioen kroonde nadat Ajax (3-0) werd verslagen. "Het blijft fantastisch om te zien wat een kampioenschap hier aan vreugde losmaakt. Dit keer geniet ik er nog meer van dan de eerste keer in 2015. Toen wisten we van gekkigheid niet wat we moesten doen of wat ons te wachten zou staan", vervolgde de mandekker.

Voor de verdediger was dit seizoen alweer zijn vierde voetbaljaargang bij PSV en Isimat-Mirin heeft nog een contract tot medio 2019 bij PSV. Hij heeft het goed naar zijn zin bij PSV. "Op individueel niveau ben ik blij dat ik veel speeltijd heb gehad. Ik heb nog een contract voor een jaar en ben heel gelukkig bij PSV", aldus Isimat-Mirin.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›