Homepage » Eerste elftal » Ajax-middenvelder baalt: ''Dit heb ik nog nooit zo meegemaakt''

Ajax-middenvelder baalt: ''Dit heb ik nog nooit zo meegemaakt''

( 0 reacties)
Ajax-middenvelder baalt: ''Dit heb ik nog nooit zo meegemaakt''

Ajax verloor zondag op bezoek bij PSV met 3-0 en hierdoor is laatstgenoemde kampioen van Nederland. Donny van de Beek, middenvelder van Ajax baalt van het vertoonde spel van zijn ploeg.

"Zij krijgen die ballen er wél gewoon in. Het was gewoon niet goed genoeg, ik baal echt verschrikkelijk, dit is zwaar klote", begint Van de Beek. "Zeker, bij een gelijkspel waren zij natuurlijk nog geen kampioen. We wilden er echt nog wel wat van maken. Die 3-0 was een mentale klap, dan weet je dat het heel lastig wordt. Dit heb ik nog nooit zo meegemaakt. Als ploeg hebben we vandaag niet thuis gegeven. Ook qua meedogenloosheid voor de goal."

"En dan kom je ook nog met twee man minder te staan", verwijst Van de Beek naar de rode kaarten voor Nicolás Tagliafico en Siem de Jong. "Dit was echt een vernedering, het doet hartstikke pijn. Dit heb ik nog nooit zo meegemaakt. Iedereen zit erdoorheen, we balen ontzettend. Ons opladen voor de strijd om plek twee? Dat zal wel moeten, die moeten we nu zien veilig te stellen. Maar al met al was dit een teleurstellend seizoen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›