Homepage » Eerste elftal » Gakpo baalt van gelijkspel met Jong PSV: ''Vandaag mocht het niet zo zijn''

Gakpo baalt van gelijkspel met Jong PSV: ''Vandaag mocht het niet zo zijn''

( 0 reacties)
Gratis nieuw thuisshirt PSV
Gakpo baalt van gelijkspel met Jong PSV: ''Vandaag mocht het niet zo zijn''

Jong PSV bleef maandagavond tegen SC Cambuur steken op een 1-1 gelijkspel. Doelpuntenmaker Cody Gakpo baalt, aangezien hij denkt dat er meer in had gezeten voor de ploeg van Dennis Haar.

"We hebben wel genoeg mogelijkheden gecreëerd, maar ze helaas niet kunnen omzetten in goals", zegt Gakpo tegenover Omroep Brabant. "We waren ongelukkig in de afwerking en in de eindfase. Soms maakten we de verkeerde keuze, al trainen we daar wel op. Vandaag mocht het niet zo zijn."

Cody Gakpo schippert op het moment tussen Jong PSV en de hoofdmacht van de Eindhovenaren. "Ik bekijk het gewoon van dag tot dag. Dan kijk ik wel weer waar ik moet spelen of trainen. Ik focus me op het moment zelf", zegt de aanvaller, die niet denkt dat het meetrainen bij de hoofdmacht een slechte invloed heeft op zijn prestaties in Jong PSV. "Het is niet lastig. We halen op de training bij het eerste juist een hoog niveau, dat helpt ook om het verschil te maken in wedstrijden als vandaag. Nu zat het alleen tegen."

"We hadden de overhand op het gebied van het creëren van mogelijkheden. We hadden misschien nog een penalty kunnen krijgen. Vandaag mocht het niet zo zijn, dus nu kijken we naar de volgende wedstrijd", vervolgt Gakpo, die niet denkt dat er een verband bestaat tussen de nederlaag van de hoofdmacht en het teleurstellende gelijkspel van Jong PSV. "Het zijn twee incidenten. Als zowel Jong als het eerste volle bak gaan, dan komt het zeker goed."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 december 2018
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›