'PSV is een club met allure en status, maar jullie zijn verworden tot luie donders''

Willibrord Frequin, voormalig tv-maker, presentator en journalist heeft met een ingezonden brief naar het Eindhovens Dagblad flinke kritiek geuit op PSV. Hij hoopt dat het team van Phillip Cocu na de nederlaag tegen Willem II weer op scherp staat voor de eindfase van de competitie.

''Ik schaam mij dood voor de inzet afgelopen wedstrijd tegen Willem II. Werkelijk schande hoe wij als zeer trouwe supporters opgezadeld worden door een stel slapjanussen. Geen passie, geen inzet, niet vechten voor de overwinning. Knok verdomme stelletje lamzakken. Het spijt me dat ik zo over mijn helden praat, maar het is niet anders. Al heel veel wedstrijden. En dat pik ik niet meer'', begint hij zijn brief.

''De Jong die op het middenveld de bal naar 'n Willem II speler speelt. Wat een waanzin. En de slappe aanvoerder, die weer op tv niet kan uitleggen waarom onze geweldige topclub weer zo slap ondermaats speelt. Schaam jullie. Het is genoeg. Dit verdienen we niet als trouwe supporters. PSV is een club met allure. Met status. Maar jullie zijn verworden tot luie donders. Wees trots op onze prachtige club'', geeft hij een duidelijk signaal af.

''Ik heb ook nog de pech dat ik in verband met mijn werk in Hilversum woon, waar de hoon al veel te lang groot is t.a.v. onze fantastische club. Ik krijg hier alles over me heen van jullie luiheid. En dat wil ik niet meer. Mannen laat Nederland zien dat jullie ware kampioenen zijn. Laat jullie klasse zien. Jullie absolute wil om te winnen. Vreet het gras op. Jullie zijn zulke begenadigde voetballers. Show me. Met echte wereldtoppers om je heen, die jullie nog beter maken dan jullie al zijn. Potverdorie, wat is er niet mooier dan met allure kampioen van ons mooie land te worden'', besluit hij hoopvol.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do
25/04
SC Heerenveen
18:45
PSV
zo
5/05
PSV
12:15
Sparta Rotterdam
zo
12/05
Fortuna Sittard
14:30
PSV
zo
19/05
PSV
14:30
RKC Waalwijk
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 30 78 81
2 Feyenoord 30 54 72
3 FC Twente 30 26 60
4 AZ 30 24 55
5 Ajax 30 7 48
6 NEC 30 15 47
7 FC Utrecht 30 2 45
Bekijk de hele stand