Homepage » Eerste elftal » ''Ik denk dat ze in Eindhoven de platte kar aan het oppoetsen zijn''

''Ik denk dat ze in Eindhoven de platte kar aan het oppoetsen zijn''

( 1 reacties)
Gratis nieuw thuisshirt PSV
''Ik denk dat ze in Eindhoven de platte kar aan het oppoetsen zijn''

Frank Lammers, acteur en PSV-fan, ziet PSV ondanks het matige spel gewoon kampioen worden. Ook de kritiek op het spel van PSV doet hem niks, al kwam de nederlaag tegen Willem II wel hard aan.

''Dat was even minder, maar verder gaat het prima! Als je thuis met 3-0 van FC Utrecht wint heb je het uitstekend gedaan. Elke tegenstander beweert inmiddels dat ze beter spelen. Maar winnen, ho maar. In Italië spelen ze al jaren zoals PSV. Niks mis mee'', begint hij in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Of hij onderdeel wordt van het kampioensfeest kan hij nog niet zeggen. ''Ik denk dat ze in Eindhoven de platte kar aan het oppoetsen zijn. Of ik naar het kampioensfeest ga? Als ik een taak van de organisatie krijg wel. Ik wil op dat bordes die menigte wel eens toespreken!''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 13 Mar 2018 om 15:11
    Ach joh!! Een en al doorgestoken kaart de Eredivisie en de KNVB! Al v.a het begin van de Competitie wist ik al dat de hele Competitie tot het einde spannend zou worden. Dit is sinds seizoen 2006/2007 toen AZ onder van Gaal mee deed voor de titel. Let maar op: PSV gaat punten laten liggen de komende wedstrijden en Ajax pakt de punten en opnieuw gaat het spannend worden tot de laatste wedstrijd. Waarom? Goed voor de kijkcijfers! KNVB ziet goed geld hierin sinds seizoen 2006/2007, Competitie is aantrekkelijker en wij worden goed in de maling genomen. De 5-0 tegen Willem 2 was al vooraf bepaald.
zaterdag 22 december 2018
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›