Homepage » Eerste elftal » ''Hij heeft potentie, maar iemand moet hem vertellen dat hij niet kan voetballen''

''Hij heeft potentie, maar iemand moet hem vertellen dat hij niet kan voetballen''

( 0 reacties)
Gratis nieuw thuisshirt PSV
''Hij heeft potentie, maar iemand moet hem vertellen dat hij niet kan voetballen''

PSV ging afgelopen weekend keihard onderuit in het duel met Willem II. De rentree van Derrick Luckassen in de basis was dus geen succes, mede omdat hij twee strafschoppen veroorzaakte en een rode kaart kreeg. Toch ziet FOX Sports-analist Kenneth Perez wel een toekomst weggelegd bij PSV voor Luckassen.

''Luckassen vind ik een speler met potentie, echt ongelooflijk veel potentie. Maar dan moet hem wel verteld worden dat hij eigenlijk niet kan voetballen. En dat hij de bal heel snel bij de juiste kleur moet inleveren", is Perez duidelijk bij Natafelen met Kees. ''Zijn snelheid, zijn power, zijn kracht. Hij is heel erg druistig en all over the place, maar qua postuur, wat je niet kunt kopen, heeft hij heel veel mogelijkheden", duidt Perez de mogelijkheden.

De analist denkt zelfs dat Luckassen de stap naar de Premier League aan zou kunnen, al is Valentijn Driessen minder lovend over de middenvelder. "Deze man heeft wel fysiek, maar hij kan niet voetballen. Ja, als dat het uitganspunt wordt. Dan kun je net zo goed naar de sportschool gaan en daar een paar krachtpatsers ophalen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 december 2018
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›