Homepage » Eerste elftal » ''Als Luckassen er volgend jaar niet staat bij PSV, eet ik uit hondenbakken''

''Als Luckassen er volgend jaar niet staat bij PSV, eet ik uit hondenbakken''

( 0 reacties)
Gratis nieuw thuisshirt PSV
''Als Luckassen er volgend jaar niet staat bij PSV, eet ik uit hondenbakken''

Ondanks dat Derrick Luckassen zich bij PSV nog niet van zijn beste kant heeft laten zien, houdt zijn zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez het volste vertrouwen in zijn pupil. 

"Als Derrick er volgend jaar niet staat bij PSV, eet ik uit hondenbakken", valt Fortes met de deur in huis. Tegen Willem II kreeg Luckassen ook nog eens rood. "Hij heeft veel pech gehad. In het begin van het seizoen kwam hij er goed in, maar na een slechte wedstrijd in Heerenveen ging hij direct uit de ploeg. Daarna heeft hij nog wel een paar keer gespeeld, maar heeft Derrick nooit het ritme gekregen wat hij nodig heeft."

Aan de instelling van de 22-jarige verdediger annex middenvelder ligt het niet. "Derrick doet er alles voor, daar twijfel ik niet aan. Natuurlijk mist een speler die niet het wekelijkse ritme heeft op een gegeven moment wat vertrouwen. Net op de momenten dat hij er toch in kwam, viel PSV als team vaak tegen en dat was zaterdag ook het geval", vervolgt Fortes.

Wat nou daadwerkelijk zijn beste positie is? Fortes denkt in het hart van de defensie. "Dat is toch zijn beste plek en ik denk dat hij in elk systeem goed uit de voeten kan. Derrick is een goede mandekker, met een behoorlijke inspeelpass. Ik vind dat hij op die plek het beste tot zijn recht komt", besluit hij zijn relaas tegenover het Eindhovens Dagblad.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 december 2018
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›