Homepage » Eerste elftal » Kritiek op Bergwijn: ''Ook hij was zaterdag onzichtbaar bij Willem II''

Kritiek op Bergwijn: ''Ook hij was zaterdag onzichtbaar bij Willem II''

( 0 reacties)
Gratis nieuw thuisshirt PSV
Kritiek op Bergwijn: ''Ook hij was zaterdag onzichtbaar bij Willem II''

Voor het Nederlands elftal geldt dat er een nieuwe periode moet komen. Een periode waarbij de jeugd de toekomst is. Namens PSV zitten Steven Bergwijn, Luuk de Jong en Jeroen Zoet in de voorselectie van het Nederlands elftal. 

''Steven Bergwijn werd de laatste weken opzichtig geprezen bij PSV, maar ook hij was zaterdag onzichtbaar bij Willem II, waar PSV bijna de grootste afgang in de clubhistorie beleefde'', zegt Willem Vissers in De Volkskrant, waar hij de selectie van het Nederlands elftal bekijkt. 

Vissers uit zijn kritiek niet alleen op Bergwijn, maar ook op aanvoerder Luuk de Jong. ''En dan riep Koeman drie centrumspitsen op. De drie zijn een beetje dezelfde types. Luuk de Jong had niets in te brengen bij Willem II en daarbij is tien doelpunten 'armoedig' voor een competitie als de Nederlandse.''

Zijn tirade gaat nog even door en daarmee bekritiseerd hij ook oud-PSV'ers. ''Memphis Depay zit vaker op de bank dan dat hem lief is. Strootman is een symbool van de afkalvende macht van Oranje, met een aantal optredens dat nogal ongelukkig was. Bruma dacht te tekenen bij een topclub, maar Wolfsburg is gezakt naar de degradatiezone en ten slotte is het Pröpper bij Brighton, basisspeler van een club die ver van de absolute top af zit'', besluit Vissers.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 december 2018
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›