Homepage » Eerste elftal » Swart: ''PSV mag over geluk ook niet klagen, als ik zie hoe die 1-1 tot stand komt''

Swart: ''PSV mag over geluk ook niet klagen, als ik zie hoe die 1-1 tot stand komt''

( 0 reacties)
Swart: ''PSV mag over geluk ook niet klagen, als ik zie hoe die 1-1 tot stand komt''

Ajax won afgelopen weekend moeizaam van FC Twente (2-1). Doordat PSV ook met dezelfde cijfers zegevierde bij Sparta Rotterdam blijft het gat zeven punten, dit tot frustratie van Sjaak Swart.

"Je blijft aansluiting houden met PSV, die mogen ook niet over geluk klagen", zegt het Ajax-icoon tegenover AjaxPrimeur. "Want als ik zie hoe die 1-1 tot stand komt... De scheidsrechter was meneer Nijhuis en die moet absoluut fluiten voor een 'free kickbal'. Maar die fluit zijn eigen wedstrijdjes. Die neemt beslissingen, waarbij je denkt: waar slaat dat op? Dit was free kick en daar komt die 1-1 uit."

Swart denkt niet dat PSV komend weekend tegen SC Heerenveen punten morst. "Voorheen wel, maar op dit moment zie ik Heerenveen niet in staat om dat te doen. Maar er volgen nog een aantal wedstrijden, zoals ADO Den Haag-uit. Dat is niet makkelijk, want die duiken erop. Dat moet je hebben. Dan hebben ze nog AZ- en Feyenoord-uit en Ajax krijgt PSV zelf nog. Maar zeven punten is een hoop, dus je moet alleen maar hopen", aldus Swart.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 februari 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›