Homepage » Eerste elftal » SC Heerenveen reist vol vertrouwen af naar Eindhoven: ''Niet onder de indruk van PSV''

SC Heerenveen reist vol vertrouwen af naar Eindhoven: ''Niet onder de indruk van PSV''

( 0 reacties)
SC Heerenveen reist vol vertrouwen af naar Eindhoven: ''Niet onder de indruk van PSV''

Stijn Schaars is niet van plan om met SC Heerenveen een bijrol te gaan spelen in het aankomende duel met PSV. Eerder dit seizoen wonnen de Friezen nog met 2-0 van de Brabanders maar sindsdien zijn ze met een ongekende opmars bezig.

"Wij zijn niet onder de indruk van PSV. Wij gaan er gewoon heen als Heerenveen zijnde en gaan hetzelfde doen", stelt Schaars bij FOX Sports, doelend op de manier waarop Heerenveen het spel maakte tegen Roda JC. Uiteraard weet Schaars als oud-PSV'er dat de Eindhovenaren een stuk sterker zullen zijn.

"PSV is verschrikkelijk goed in wél goals maken in de omschakeling", vervolgt de oud-speler van PSV. "Eigenlijk hebben we zaterdag een goede les gehad, PSV doet niet veel anders dan dit. Voetballend is het wel beter maar die spelen ook vanuit een heel goede organisatie en dan in de omschakeling."

"We zullen het beter moeten doen dan vandaag, anders gaan we daar geen resultaat halen", besluit Schaars, die vorig seizoen met SC Heerenveen met 4-3 verloor in het Philips Stadion.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 februari 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›