''PSV heeft veel middelmaat, die actie van Kluivert zie ik Bergwijn helemaal niet doen''

1 reacties
''PSV heeft veel middelmaat, die actie van Kluivert zie ik Bergwijn helemaal niet doen''

Kenneth Perez heeft niets dan lof over de huidige prestaties van PSV. De analist van FOX Sports vindt het enorm knap dat de Eindhovenaren een voorsprong van zeven punten op Ajax hebben.

"Individueel heeft Ajax gewoon betere spelers", vertelt Perez bij Natafelen met Kees. "Ik vind dat PSV heel veel middelmaat heeft. Als je ziet hoe Kluivert die actie maakt bij de 1-1, dat zie ik Bergwijn helemaal niet doen. Die goal van Neres zie ik Bergwijn ook niet doen, Lozano misschien wel. De spelers, De Ligt ten opzichte van een Isimat-Mirin bijvoorbeeld, zijn individueel veel beter."

De Deen benadrukt het belang van 'het team'. "Wat PSV doet als team is gewoon heel erg knap met zo veel middenmaat", vervolgt hij. "Dan kunnen wij het armoedig of niet leuk vinden, maar ze staan wel zeven punten voor. Maar als liefhebber van avontuurlijk voetbal en voetbal dat kwaliteit heeft, zit je niet goed bij PSV. Daar hebben ze te veel middelmatige voetballers voor", aldus Perez.

Reacties ›
-
Om een reactie te plaatsen kun dien je in te loggen of te registreer je, dit duurt maar 1 minuut!

  • 6 Feb 2018 om 08:14
    Hoeveel spelers van Ajax ontstijgen de middelmaat???? De Ligt misschien maar maakt nog veel fouten, Ziyech, Kluivert en dan houdt het wel op. Neres dribbelt leuk maar om dit nou top te noemen...
zondag 25 februari 2018
14:30
Volledige programma ›