''Lozano zit in de categorie van de beroemdste zangers, modellen en acteurs''

( 0 reacties)
Gratis nieuw thuisshirt PSV
''Lozano zit in de categorie van de beroemdste zangers, modellen en acteurs''

PSV wordt ook in de Verenigde Staten in de gaten gehouden door meerdere televisiestations. In Florida volgens Mexicaanse zenders zelfs de trainingen van Hirving Lozano. Clubwatcher Rik Elfrink is verbaasd door de interesse.

"Uiteraard heeft PSV met de eerdere aanwezigheid van Andrés Guardado en Héctor Moreno enige ervaring met Mexicaanse beroemdheden, maar Lozano zit qua populariteit in de categorie van de beroemdste zangers, modellen en acteurs", schrijft hij in het Eindhovens Dagblad. "Chucky, klinkt het deze week op de tribunes in alle Amerikaanse talen, waarbij de Mexicanen de 'u' als 'oe' uitspreken."

In het kielzog van Lozano dienen ook andere aanvallers zich aan bij PSV. "Onder anderen de 18-jarige aanvaller Donyell Malen laat bij het trainingskamp een uitstekende indruk achter", vindt Elfrink. "Dat doet ook zijn leeftijdsgenoot Mauro Junior, die eveneens als aanvallende middenvelder uit de voeten kan. De Nuenense Braziliaan en Malen zorgen bij PSV samen met bijvoorbeeld IJslander Albert Gudmundsson (20) en Eindhovenaar Cody Gakpo (18) voor concurrentie voor Steven Bergwijn."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!