Aanwinst Romero maakt indruk bij PSV: ''En met links en rechts, hè?''

( 0 reacties)
Gratis nieuw thuisshirt PSV
Aanwinst Romero maakt indruk bij PSV: ''En met links en rechts, hè?''

Maximiliano Romero meldde zich op het trainingskamp in Florida bij de selectie van PSV. De Argentijnse aanwinst zal niet opdraven in de oefenwedstrijden van PSV, maar liet op de trainingen wel een goede indruk achter.

Romero ontpopte zich tot een goaltjesdief, door in de afwerkoefening zo'n beetje alles raak te schieten. "Het is echt een speler die bewust afwerkt tussen de palen", zegt trainer Phillip Cocu. "Niet blind rammen. Dan weer laag in de hoek, dan weer hoog. Of even een balletje verlengen. En met links en rechts, hè?"

Cocu neemt geen risico met Romero en spaart hem daarom voor de oefenduels. "Hij zal natuurlijk moeten wennen aan onze manier van werken en spelen. De trainingsintensiteit is heel anders dan die jongens gewend zijn. Meer interval, kortere partijtjes, kortere acties. Daar zal hij de tijd voor krijgen", aldus Cocu.

Sam Lammers heeft er in de punt van de aanval een concurrent bij gekregen. "Hij heeft natuurlijk pas een paar keer meegetraind, maar hij maakt een goede indruk", reageert Lammers in gesprek met De Telegraaf. "Voor zijn leeftijd is het een sterke jongen. Hij doet het goed, volgens mij."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!