PSV-aankoop Romero geblesseerd en mist ook tweede oefenwedstrijd

( 1 reacties)
Gratis nieuw thuisshirt PSV
PSV-aankoop Romero geblesseerd en mist ook tweede oefenwedstrijd

Maximiliano Romero wordt bij PSV rustig gebracht. De aanvaller is licht geblesseerd en er wordt dan ook geen risico met hem genomen.

Trainer Philip Cocu heeft liever dat hij in alle rust kan wennen. Bovendien heeft hij ook een aantal andere spelers die hij graag aan het werk wil zien. ''Maximiliano zou misschien de tweede wedstrijd gespeeld hebben. Nu doen we dat niet. We nemen uiteraard geen risico'', vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad.

Hij is flink onder de indruk van de aanvaller. ''Hij is een type speler dat altijd afwerkt tussen de palen en niet ramt. Dan weer laag in de hoek, dan weer hoog. Of even een balletje verlengen. En met links en rechts, hè'', is hij lovend. ''Hij zal nog even moeten wennen aan de manier van werken en hoe we spelen. De intensiteit is anders dan hij gewend is en de trainingen zijn meer gericht op intervalwerk. De partijen en acties zijn korter en hij krijgt nu de tijd om aan alles te wennen. Hij moet ook de taal gaan leren'', geeft Cocu ook zijn actiepunten aan.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Jan 2018 om 08:18
    Begint Cocu nu weer hetzelfde te zeveren als met Lozano? Wat goed is staat er meteen dus al dat gelul over wennen mag hij in zijn zak steken.