''Wij zijn letterlijk en figuurlijk voor zijn deur gaan liggen''

0
''Wij zijn letterlijk en figuurlijk voor zijn deur gaan liggen''

Toon Gerbrands is blij dat Roger Schmidt met ingang van komend seizoen de trainer is van PSV. De algemeen directeur van de club weet dat het niet makkelijk is geweest om de Duitser aan te stellen.

"Ik denk dat mensen in Nederland onderschatten wat een hell of a job het is geweest om hem binnen te halen. Want hij kon echt overal heen, hij kon naar de hele wereld, naar de Premier League... Het salaris lag voor het oprapen", aldus Gerbrands in PSV TV. "Wij zijn letterlijk en figuurlijk voor zijn deur gaan liggen. Gesprekken gevoerd, de club 'verkocht', verteld waarom we hem wilden hebben."

Gerbrands vindt dat de keuze van Schmidt voor PSV een compliment voor de club is. "Wij onderschatten wel eens hoe er in het buitenland tegen een club als PSV wordt aangekeken. Dat vinden zij écht een grote club. Als je ergens komt, wordt er met respect over je gesproken. Wat wij allemaal normaal vinden – stadion, academie, velden, De Herdgang, organisatie – dan is het ook wel eens leuk om van zijn (Schmidt, red.) kant te horen hoe zij (het buitenland, red.) aankijken tegen een club als PSV, hoe het georganiseerd is. Dat is een hoog niveau."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›