De Boer blikt terug: ''Het had wel 10-0 voor PSV kunnen worden'' Feyenoord kan PSV helpen: ''Die uitslag kan cruciaal zijn'' ADO reageert op vermeende spreekkoren: ''Niet waargenomen'' VIDEO | Samenvatting: PSV wint uitduel met ADO Den Haag overtuigend Janssen: ''Ihattaren is de speler die er het meeste op lijkt''

Gerbrands: ''Als we dat al verdubbelen, lachen ze ons nog uit''

( 0 reacties)
Gerbrands: ''Als we dat al verdubbelen, lachen ze ons nog uit''

Toon Gerbrands was woensdagavond te gast bij het Draisma Dynamo Sportcafé in Apeldoorn. De algemeen directeur was samen met Bas van de Goor en Jeroel Bijl een van de sprekers.

Gerbrands, die een verleden in het volleybal heeft en oud-coach van Dynamo is, sprak over zijn ervaringen als bestuurder in het betaalde voetbal. Hij gaf ook adviezen over de volleybalwereld en meent dat ook zij moeten uitgaan van eigen kracht.

"Kijk naar Barcelona dat een begroting heeft van een miljard", tekent De Stentor op uit de mond van Gerbrands. "Wij, bij PSV, doen het met 75 miljoen. Als we dat al verdubbelen, lachen ze ons nog uit. We verliezen het op basis van geld, dus moeten we ons onderscheiden op andere gebieden. Champions League spelen in het opleidingstraject bijvoorbeeld, dat is ons doel. Daar pompen we veel geld in."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!