Tip voor PSV na 'niet onverwacht' ontslag Van Bommel: ''Van Gaal'' BREAKING | PSV stuurt Van Bommel per direct de laan uit Bergwijn: ''Zij hebben negentig minuten niks te vertellen gehad'' Vrees voor Malen: ''Dan is het EK misschien ook wel weg'' Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet''

''Het is nog de vraag of een aantal spelers bij PSV blijft''

( 0 reacties)
''Het is nog de vraag of een aantal spelers bij PSV blijft''

PSV versterkte de selectie voor komend seizoen vooralsnog alleen met Ibrahim Afellay. Voor technisch manager John de Jong van de Eindhovenaren zijn het drukke weken in de zoektocht naar nieuwelingen.

"Dit jaar is nog veel onduidelijk, terwijl de klok voor PSV doortikt richting Basel-thuis en -uit. Het is ondertussen nog de vraag of een aantal spelers de komende periode bij PSV blijft, iets waar de club snel duidelijkheid over wil", zo schrijft PSV-volger Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad.

Elfrink snapt de bezorgdheid onder de fans. "Een aantal supporters is al bezorgd, omdat aankopen nog uitblijven en er veel uitgaand verkeer is bij PSV. Op 30 juli blijkt of PSV erin is geslaagd om met het onder verantwoordelijkheid van De Jong samengestelde bouwwerk de strijd aan te gaan met FC Basel. Tot die tijd zal er zeer waarschijnlijk nog van alles veranderen en zal een aantal aankopen ongetwijfeld ook weer voor enthousiasme zorgen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!