Gerbrands hoopvol: ''Een extra showelement voor het publiek''

( 0 reacties)
Gerbrands hoopvol: ''Een extra showelement voor het publiek''

PSV heeft al een aantal jaren ledverlichting in het stadion en creëert daarmee een bijzondere sfeer in het stadion. Toon Gerbrands ziet nog meer mogelijkheden om het publiek te vermaken.

''Bij PSV experimenteren we met lichteffecten tijdens wedstrijden. Stel je voor: je hebt een avondwedstrijd en tijdens de penaltyserie maak je het hele stadion donker, waarna je alleen het strafschopgebied verlicht. Dan creëer je nóg meer spanning'', begint hij in het Algemeen Dagblad. ''Een extra showelement voor het publiek. Ik voorspel: in de Champions League gaat dat over een paar jaar zo'', is hij overtuigd.

Bijzonder is dat alle Champions League tegenstanders van PSV dezelfde verlichting hebben aangeschaft in het eigen stadion. ''Een honderdprocentscore, meldde Philips, met ook Barcelona, Spurs en Inter er nu bij. En het zou ook ideaal passen bij het eerste WK ooit in de wintermaanden. 's Middags om 17.00 uur is het hier al pikdonker'', doelt hij op Qatar, waar PSV zich voor aan het bereiden is op de tweede seizoenshelft.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›