Multimiljonair Azimi: ''Ik kan bij wijze van spreken ook PSV overnemen''

( 0 reacties)
Multimiljonair Azimi: ''Ik kan bij wijze van spreken ook PSV overnemen''

De steenrijke Nederlander Salar Azimi nam kortgeleden de Belgische club Patro Eisden Maasmechelen over. De 36-jarige multimiljonair investeert een hoop en maakt een goede indruk bij de redelijk onbekende club. Wel zal menig mens zich afvragen waarom hij juist deze club besloot over te nemen. 

"Waarom Patro Eisden? Heel simpel. Ik kan bij wijze van spreken ook PSV overnemen", zegt hij achteloos in gesprek met Voetbal International. "Alleen: wat valt er voor mij dan te winnen? Die club wordt regelmatig kampioen, speelt Champions League. Beter zal het in Eindhoven nooit worden."

"Hier liggen die mogelijkheden er wél", gaat hij verder. "Een aantal maanden terug ben ik via een vriend in contact gekomen met mensen van deze club. Maanden van onderhandelen hebben uiteindelijk ertoe geleid dat ik de koninklijke Patro Eisden overgenomen heb. Vanwege de mogelijkheden die ik zie. Want vergis je niet, hoor. Ik zie overeenkomsten met KV Oostende, dat ook vanuit de onderkant van het Belgische voetbal is opgeklommen naar de hoogste klasse. Waarom zou dat in Maasmechelen niet kunnen?", aldus Azimi.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›