Homepage » Bestuur & beleid » ''Brands heeft een soort eerlijkheid die zeldzaam is in het voetbal''

''Brands heeft een soort eerlijkheid die zeldzaam is in het voetbal''

( 0 reacties)
''Brands heeft een soort eerlijkheid die zeldzaam is in het voetbal''

Marcel Brands is aan een opmars bezig als technisch directeur. De huidige technisch manager van PSV begon zijn loopbaan in de functie bij RKC Waalwijk, destijds nog actief in de Eredivisie.

"Ik zag een soort eerlijkheid in hem die in het voetbal toch zeldzaam is. Daarnaast is Marcel betrouwbaar, betrokken en hij staat heel dicht bij de mensen. Dat laatste is zijn grootste kwaliteit. Zijn gevoel moet goed zijn, de rest telt niet. Hij beseft als geen ander dat alleen als het gevoel in het team goed is, je succes kan halen. Dat geldt niet alleen voor de spelers op het veld, maar ook met het team achter de schermen", zo zegt Ben Mandemakers die als hoofdsponsor al ruim twintig jaar aan RKC is verbonden in Voetbal International.

Van RKC Waalwijk vertrok hij naar AZ Alkmaar. "Hij is heel loyaal en ik wist dat het een fikse aderlating zou zijn als hij bij ons zou vertrekken. Met Brands waren we een middenmoter in de Eredivisie, na zijn vertrek is het met RKC een stuk minder gegaan. Wij gingen de top niet halen, Marcel zou dat als td wel gaan doen. Daar was ik heilig van overtuigd. Marcel is de beste technisch directeur van Nederland geworden en hij slaagt ook in het buitenland. Marcel heeft namelijk een enorm talent voor het werk dat hij doet."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›