Nieuwe voorzitter Supportersvereniging PSV: "Hoort stukje emotie bij"

Rob Bogaarts
Rob Bogaarts Foto: © Supportersvereniging PSV

Rob Bogaarts wordt zeer waarschijnlijk de opvolger van Harrie Timmermans als voorzitter van de Supportersvereniging PSV. De 52-jarige PSV-fan moet nog wel benoemd worden door de leden, maar is voorgedragen als nieuwe leider.

Rob Bogaarts
Supportersvereniging PSV maakt opvolger Harrie Timmermans bekend Lees ook

Bogaarts komt al sinds eind jaren zeventig in het Philips Stadion. "Ik vond het toen al een magische wereld en dat is altijd zo gebleven, maar ik kan het voetbal ook wel relativeren", vertelt hij in het Eindhovens Dagblad. "Ziek zijn van een nederlaag gaat alleen nooit over."

De nieuwe preses hoopt de verschillende groepen bij PSV te verbinden. "De beleving in het Philips Stadion en in uitvakken is voor mij altijd een uitlaatklep geweest. Met agressie heb ik niets, dan loop ik liever weg. Je hebt te maken met teleurstellingen en succes en daar hoort een stukje emotie bij, zolang dat maar binnen normale grenzen blijft", aldus Bogaarts.

Timmermans heeft vertrouwen in zijn opvolger. "Ik ben misschien iets meer een man van de nuance geweest en misschien is het wel goed dat er nu iemand komt die soms iets uitgesprokener is over supporterszaken of kwesties die de club aangaan", geeft de scheidend voorzitter aan.

"Een van de dingen waar ik me altijd voor heb in willen zetten, is het gemiddelde beeld dat mensen van voetbalsupporters hebben. Het over-, overgrote merendeel geniet bij succes en treurt bij sportieve tegenslag, maar heeft helemaal niks met allerlei gedoe", aldus Timmermans.

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand