Nicolas Isimat-Mirin: "We moeten power en grinta laten zien"

Nicolas Isimat-Mirin
Nicolas Isimat-Mirin Foto: © Orange Pictures

Nicolas Isimat-Mirin is na zijn eerder periode bij PSV weer actief in de Eredivisie. De verdediger is herenigd met zijn oude trainer Phillip Cocu bij Vitesse. Zondag neemt hij het op tegen zijn oude ploeg, hij is hersteld van hamstringklachten en zal kunnen spelen.

Isimat-Mirin is bij de fans van PSV vooral bekend om zijn opgewektheid. Hij veroverde de harten van de fans met het zingen van liedjes bij de huldiging van PSV en is bekend van het interview waarin hij aangeeft dat hij het een beetje warm heeft. Op het veld wil de Fransman graag zijn serieuze kant laten zien. "We hebben heel hard een overwinning nodig", vertelt hij in gesprek met de Telegraaf. "We moeten het met elkaar op het veld laten zien. We hopen dat er snel een ommekeer te zien zal zijn. We moeten het niet over excuses hebben, over de scheidsrechter, over het veld of weet ik waarover. Het enige wat er toe doet is wat we zelf laten zien. We moeten nóg harder werken en nóg gefocuster zijn. We moeten power en grinta laten zien. We moeten vechten voor elk duel, overal op het veld. Dat is de enige manier als je in de positie bent, waar wij in zitten.”

Na het teleurstellende resultaat tegen Sparta is er bij Vitesse veel gesproken. "Tegen Ajax en AZ was het verschil niet groot en dan verwacht je meer tegen een lager geklasseerd team als Sparta, al speelden zij wel heel goed. We moeten nog beter anticiperen op de tegenstander. Soms zijn we te afwachtend. En je ziet dat het vertrouwen minder is na een paar teleurstellende resultaten. Wij moeten dat zien om te keren. We moeten met moed spelen en echt durven voetballen. En we moeten vooral ook vasthouden aan het plan dat de coach heeft opgesteld. Daar moeten we consistenter in zijn.”

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal verloor vrijdag kansloos van Frankrijk, maar maandag moet het tegen Gibraltar een makkie worden. Weet Oranje van de voetbaldwerg te winnen in Rotterdam? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
NEC
20:00
PSV
za
8/04
PSV
20:00
Excelsior
zo
16/04
FC Volendam
16:45
PSV
zo
23/04
PSV
14:30
Ajax
za
6/05
Sparta Rotterdam
18:45
PSV
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 26 34 61
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
Bekijk de hele stand