Nassoh vertrekt transfervrij bij PSV: "De droom blijft open"

Mohamed Nassoh
Mohamed Nassoh Foto: © Orange Pictures

Mohamed Nassoh gaat PSV verlaten, ondanks een prima seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De voetballer scoorde tegen ADO Den Haag tweemaal, waardoor hij in totaal tien doelpunten maakte voor de beloftenploeg van de Eindhovenaren. Volgend jaar speelt hij bij Sparta Rotterdam, dat hem transfervrij oppikte,

"Natuurlijk was ik heel graag naar PSV 1 gegaan. Dat kan alsnog, die droom blijft open. Maar eerst is het nu tijd om bij Sparta een mooie periode te beleven. De mensen daar geloven in mij en ik wil het waarmaken", zegt Nassoh in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

"Sparta is een mooie club met een goed plan en ik heb heel veel zin om in de eredivisie minuten te gaan maken. Daar ben ik aan toe, het wordt hoog tijd. Ik krijg daar ook een andere rol en ben een van de jongste spelers, terwijl ik hier bij Jong PSV een van de oudsten ben", vervolgt de speler, die geen wrok koestert richting de Eindhovenaren. Hij is juist dankbaar. "Het is zonde dat het nu niet tot meer leidt, maar ik ben heel gelukkig met het nieuwe avontuur dat komt."

Lees meer:
0 reacties