Nadia Coolen neemt afscheid: "Ik denk dat dan de klap ook komt"

Nadia Coolen gaat PSV verlaten. PSV TV sprak met Coolen, die maar liefst twaalf seizoenen lang speelde voor de ploeg uit Eindhoven en dus alle stappen van PSV in het vrouwenvoetbal heeft meegemaakt. 

Thuis tegen Excelsior Vrouwenan kreeg Coolen haar welverdiende afscheid. "Gelukkig wonnen we nog in de laatste minuten", vertelt ze. "Het afscheid was super mooi. Mijn familie was erbij, mijn vrienden waren erbij, al met al een supermooie dag."

"Het was een gek en ook emotioneel gevoel", vertelt ze over het stoppen na zo'n lange tijd bij de club. "Je gaat bij alles nadenken dat het de laatste keer is. De laatste keer op de Herdgang en de laatste keer met het team geluncht bijvoorbeeld. Het voelt gek omdat alles in mijn systeem zit en nu is alles ineens de laatste keer, dat voelt wel gek."

"Ik weet niet of ik in een zwart gat ga terechtkomen. Soms denk ik van wel, soms denk ik van niet. Het komt ook wel goed, maar het is gewoon wennen omdat alles zo in mijn systeem zit. Het is zo thuiskomen dat het normaal is dat ik in het nieuwe seizoen naar PSV ga en dadelijk is dat niet zo. Ik denk dat dan ook een beetje de klap komt", besluit ze.

Lees meer:
0 reacties