Mwene ziet absolute uitblinker PSV: "Heeft een megastap gezet"

Phillipp Mwene namens PSV
Phillipp Mwene namens PSV Foto: © Pro Shots

Phillip Mwene vertrok afgelopen zomer bij PSV, maar houdt zijn voormalig werkgever nog grondig in de gaten. De Oostenrijkse vleugelverdediger vertelt in gesprek met VoetbalPrimeur wie wat hem betreft de grootste stappen heeft gemaakt sinds zijn vertrek.

Joey Veerman brengt de huidig speler van Mainz in extase. "Joey is voor mij de absolute uitblinker", begint de Oostenrijker "Maar ik denk dat ook Jordan Teze een heel goed seizoen doormaakt, net als Walter Benítez onder de lat. Ik ben echt heel blij voor de jongens. Ook Ollie Boscagli die een zware blessure heeft gehad en dan zo terugkomt, dat is heel leuk om te zien", deelt Mwene, die vertelt nog geregeld contact te hebben met zijn voormalig teamgenoten in Eindhoven.

Mwene vertelt veel tijd te besteden aan het kijken van wedstrijden van PSV als de mogelijkheid zich er toe doet. "Ja, honderd procent. Zodra ik kan, en we zelf niet spelen, probeer ik de wedstrijden te kijken. Ik ben echt heel blij dat ze zo'n sensationeel seizoen spelen. Ze zijn zonder enige twijfel het beste team van Nederland op dit moment. De wijze waarop Peter Bosz het team leidt is echt heel indrukwekkend", aldus de lovende woorden van de voormalig PSV-speler.

Lees meer:
0 reacties