Mossou: "Alleen als PSV het niet haalt, ligt er straks een bonnetje"

Sjoerd Mossou
Sjoerd Mossou Foto: © Pro Shots

De transfermarkt begint langzaam op gang te komen. Ook de Nederlandse topclubs laten zich weer geleden, waarbij vooral PSV al twee grote aankopen heeft gedaan. Bij Feyenoord en Ajax is het nog altijd relatief rustig op transfergebied.

Volgens voetbaljournalist Sjoerd Mossou zijn het vooral de financiele risico's die bepalen wat clubs op transfergebied doen. "Met name op aanvallers moet je wachten", zo vertelt Mossou in de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad. "Die laten zich niet snel vastleggen en vinden het ook niet erg om een aantal weken later in te stromen."

Dat lijkt niet te gelden voor PSV, dat voor aanvallers Ricardo Pepi en Noa Lang flink wat miljoenen betaalde. Mossou krijgt de vraag voorgesteld of de Eindhovenaren niet teveel risico nemen met deze miljoeneninvesteringen.

"PSV zit in die eeuwig spagaat van investeren of niet. Ik snap de huidige keuzes wel van de club en achteraf kan je pas zien of het verstandige uitgaven zijn geweest. Alleen als PSV niet de Champions League haalt, ligt er straks een bonnetje", zo besluit Mossou.

Lees meer:
0 reacties