"Mohamed Ihattaren wilde graag terug naar het Philips Stadion"

Mohamed Ihattaren bij PSV
Mohamed Ihattaren bij PSV Foto: © Pro Shots

Mohamed Ihattaren lijkt hard op weg naar Ajax, maar wilde zelf in eerste instantie terug naar PSV. De 19-jarige aanvallende middenvelder heeft zelfs geprobeerd om terug te keren in Eindhoven, maar PSV zag dit niet zitten.

"Ihattaren wilde graag nog terug naar het Philips Stadion en heeft zeer recent ook geprobeerd om dat nog voor elkaar te krijgen, zo wordt vanuit zijn omgeving gemeld", vertelt Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad. "PSV zag echter sowieso geen heil meer in een verzoening en vanuit de Eindhovense club wordt ontkend dat er de afgelopen dagen contact is geweest."

"PSV was in de zomer wel klaar met Ihattaren, die niet wilde bijtekenen en met nog slechts tien maanden als resterende contractduur naar Juventus mocht vertrekken", vervolgt de journalist. "Trainer Roger Schmidt had hem meerdere kansen gegeven, maar stuitte telkens op een gebrek aan topsportmentaliteit en kon met de speler geen afspraken maken."

"Onder Schmidt leek hij eind 2020 uit een diep dal te klauteren, maar daarna werd het niet veel meer. Zijn laatste goal voor PSV was een schitterende, thuis tegen Heracles Almelo. Sinds april heeft Ihattaren geen wedstrijd meer gespeeld en versleet hij een aantal individuele trainers. Momenteel helpt Gerald Vanenburg hem om fit te worden. Ajax lijkt nu toe te slaan, maar er is nog geen sprake van een definitieve deal met Juventus", aldus Elfrink.

BetCity heeft een Boosted Odd voor het bekerduel tussen PSV en Telstar. Weet PSV te winnen eigen huis? Dan krijg je als nieuwe speler 3x je inzet! Schrijf je in en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand