'Mister Jong PSV' in de belangstelling: "Er waren mogelijkheden"

Mohamed Nassoh
Mohamed Nassoh Foto: © Orange Pictures

Mohamed Nassoh heeft zich de afgelopen maanden in de kijker gespeeld bij meerdere ploegen. De aanvoerder van Jong PSV koos er echter voor om in Eindhoven te blijven, in de hoop op een doorbraak.

De 21-jarige Nassoh speelt sinds de zomer van 2021 voor Jong PSV en kwam tot dusver in 93 wedstrijden in actie. Daarmee is hij de PSV'er met de meeste wedstrijden voor de beloftenploeg achter zijn naam. Nassoh debuteerde echter nog niet in PSV 1. "Dat is soms balen, maar er is geen tijd om lang daarmee bezig te zijn", zegt hij in het Eindhovens Dagblad.

"Het enige wat voor nu telt, is keihard blijven werken en mezelf laten zien in de Keuken Kampioen Divisie en internationale wedstrijden van Jong PSV. Natuurlijk had ik op meer gehoopt, maar ook Jong PSV is zeer serieus profvoetbal", aldus Nassoh, die trots is op zijn titel als 'mister Jong PSV'.

"De afgelopen transferperiodes waren er mogelijkheden om naar een andere club te gaan, ook in het buitenland", onthult de middenvelder. "Dat zag ik niet zitten. Het was goed om hier te blijven en te kijken naar kansen om door te stoten, maar helaas zijn die nog uitgebleven. Wie weet in de komende periode nog."

Het contract van Nassoh loopt af en PSV wil met hem door. Waar zijn toekomst ligt? "Uiteindelijk maak ik in goed overleg met mijn zaakwaarnemer een keuze, maar ik wil nu presteren in de komende wedstrijden", klinkt het.

Lees meer:
0 reacties