Mike Verweij fileert PSV: "Knettergek, dat kun je niet maken"

Mike Verweij in de Kick-off Podcast van De Telegraaf
Mike Verweij in de Kick-off Podcast van De Telegraaf Foto: © Screenshot De Telegraaf

PSV kroonde zich op 5 mei tot kampioen van Nederland. Door het EK van komende zomer houdt de ploeg van Peter Bosz momenteel een vakantie op Ibiza en dat maakt de nodige tongen los. Er moet namelijk nog gevoetbald worden tegen RKC Waalwijk en die wedstrijd is nog van belang voor het einde van de competitie.

"Ik moet wel zeggen, dat tripje naar Ibiza... We zullen half Eindhoven wel over ons heen krijgen, maar ik vind het knettergek dat zoiets middenin het seizoen gebeurd", begint Mike Verweij in de Kick-off Podcast van De Telegraaf. "Het gebeurt natuurlijk vaker en ze zullen ook vast wel winnen van RKC, want PSV heeft meer dan genoeg kwaliteit."

"Maar ik mag hopen dat Peter Bosz zijn spelers gigantisch weet te motiveren voor die wedstrijd, want anders is het gewoon competitievervalsing", gaat de journalist verder. "Ik vind echt dat je dit niet kunt maken naar Excelsior toe. Hij mag doen wat hij wil en het wordt nu naar voren gehaald vanwege het aanstaande EK, maar je weet dat een ploeg op Ibiza gaat feesten en drinken."

"Je hebt de spelers van PSV op de huldiging gezien... Ik vind dat je het gewoon niet moet doen. Feyenoord deed het ook, maar die lieten het afhangen van bepaalde resultaten. Toen bleek dat die wedstrijd nergens meer om ging zijn ze gegaan. Dat is een wezenlijk verschil. Ik vind dat je het niet kunt maken naar je collega-clubs in de Eredivisie", aldus Verweij.

Lees meer:
0 reacties