Mertens hoopt op langer verblijf bij Napoli: "We zullen zien"

Dries Mertens
Dries Mertens Foto: © Pro Shots

Dries Mertens werd aan het begin van de transferperiode nog gelinkt aan een transfer bij PSV. De topschutter van Napoli heeft een aflopend contract, maar hoopt deze nog te gaan verlengen.

“Napoli heeft de optie om mijn contract te verlengen, we zullen zien wat er gaat gebeuren", laat Mertens weten in een interview met Corriere dello Sport. "Ik weet dat er twee opties zijn en dat het goed mogelijk is dat we afscheid van elkaar zullen nemen. En ik weet ook dat er in dat geval zal worden gehuild bij ons thuis. Ikzelf, Kat (vrouw Katrin Kerkhofs, red.), de baby, geloof mij maar. Wij zijn hier namelijk ontzettend gelukkig. Maar je moet ook realistisch en praktisch te werk gaan, Napoli heeft mij misschien niet meer nodig."

Napoli en Mertens zijn al jarenlang een succesvolle combinatie gebleken. "Ik hoop niet dat ik die boodschap op korte termijn krijg. Maar mocht dat uiteindelijk wel gebeuren, dan steek in mijn hand uit om de club mijn grote dankbaarheid te tonen. Ik heb de kans gekregen om toe te treden tot deze wereld. Ik heb het ontzettend gewaardeerd en van elk moment bij Napoli genoten.”

BetCity heeft een Boosted Odd voor het bekerduel tussen PSV en Telstar. Weet PSV te winnen eigen huis? Dan krijg je als nieuwe speler 3x je inzet! Schrijf je in en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand