Mauro Júnior gedreven: "Hopelijk gebeurt dat zo snel mogelijk"

Mauro Júnior bij de spelersbus van PSV
Mauro Júnior bij de spelersbus van PSV Foto: © Pro Shots

Mauro Júnior heeft een vervelende periode met blessures achter zich, maar inmiddels is de Braziliaan weer belangrijk voor de ploeg van Peter Bosz. De hoofdtrainer van de Eindhovenaren zorgde voor rust bij zijn pupil tijdens zijn herstelperiode.

"Als je ondertussen ziet dat PSV zo goed draait, is het aan de ene kant prachtig", vertelt Mauro in het Eindhovens Dagblad. "Maar als je net terug bent, ben je ook wel even nerveus of je de ploeg wel kunt helpen. Gelukkig is onze trainer ook tijdens de blessureperiode geïnteresseerd gebleven en sprak ik een paar maanden voor mijn rentree al uitgebreid met hem."

"Dat gaf mij rust, vertrouwen en ook extra motivatie om door te zetten. Ik was eind vorig jaar klaar voor mijn kans en ben blij met de resultaten die we gehaald hebben", gaat de Braziliaan verder. De PSV'er is een gemotiveerde en betrokken speler, ook als reserve. "Sta je naast de basis, dan mag je je mening geven. Dat is normaal."

"Maar daarna is het allemaal dezelfde kant op en klaar zijn als de trainer wil dat je in het veld komt. Ik heb heel veel vertrouwen in de aanpak van onze coach en merk dat er eenheid in de selectie is. We weten wat we willen en dat is heel simpel: kampioen worden. En bij voorkeur zo snel mogelijk", aldus Mauro.

Lees meer:
0 reacties