Maurice Steijn duidelijk: "Daarin moét PSV wel een stap maken"

Maurice Steijn is afgelopen seizoen erg onder de indruk geraakt van PSV. De Eindhovenaren werden superieur landskampioen van Nederland. Steijn, die zelf al vroeg in het seizoen werd ontslagen als trainer van Ajax, is lovend over de Eindhovense ploeg en trainer Peter Bosz.

"PSV heeft het natuurlijk uitstekend gedaan", begint Steijn bij VoetbalPrimeur. "Ik heb genoten van de manier waarop zij speelden. Ze hadden ook een goed elftal, veel goede spelers. Dat helpt natuurlijk een coach, als je dat soort type spelers hebt. Dat heeft Peter Bosz uitstekend gedaan. Als je ziet hoeveel overwinningen ze hebben gehaald en hoe veel doelpunten ze hebben gemaakt... Complimenten aan Peter in dat geval."

"Ik denk dat ze nog wel een stapje kunnen zetten. Bosz is er pas een jaar, en als je ziet wat hij in één jaar voor elkaar heeft gekregen met die ploeg... Ik denk dat daar nog rek in zit. Op Europees niveau denk ik bijvoorbeeld. In de Nederlandse competitie waren ze ongenaakbaar, maar Europees zouden ze een stap kunnen maken of misschien wel moeten maken", aldus Maurice Steijn. 

Lees meer:
0 reacties