Martijn Krabbendam: "Knap, want het ging even wat minder bij PSV"

Martijn Krabbendam
Martijn Krabbendam Foto: © Pro Shots

Martijn Krabbendam denkt dat PSV meer dan terecht kampioen van de Eredivisie gaat worden. Toch denkt de Feyenoord-watcher niet per se dat de Eindhovenaren de komende jaren de dienst gaan uitmaken in Nederland.

"Of PSV de komende jaren op eenzame hoogte staat in de Eredivisie? Oneens. Die stelling hebben we namelijk ook over Ajax gehouden", reageert Krabbendam in een video-item van Voetbal International. "Die zouden ook tot in lengte van jaren de dienst uitmaken in de Eredivisie. Je bent gewoon afhankelijk van een goed aankoopbeleid en een goede trainer."

"En je weet niet wat er komende zomer gaat gebeuren, maar ik denk niet dat alle spelers blijven. Dan kan de wereld er over een paar maanden alweer heel anders uitzien. Daarom oneens", gaat de journalist verder. Ook de wedstrijd tegen Vitesse komt ter sprake. "Na een half uur dacht ik nog van: 'nou, dat Vitesse houdt redelijk stand'. Maar toen was de schiettent ook geopend."

"Dan staat er in dit soort wedstrijden geen maat op PSV, zeker niet tegen een ploeg die het eigenlijk al heeft opgegeven. Dan kan Luuk de Jong er nog een paar maken om topscorer te worden. Het is wel knap, want na de winter ging het even minder. Maar na de vorige en deze wedstrijd zal Bosz wel weer tevreden zijn. Terechte kampioen, niks op af te dingen. En het is ze gegund", aldus Krabbendam.

Lees meer:
0 reacties