Mario Been ontkracht: "Het bedrag was absoluut geen 4 miljoen"

Couhaib Driouech tegen FC Twente
Couhaib Driouech tegen FC Twente Foto: © Pro Shots

Afgelopen winter gingen er geruchten rond over Couhaib Driouech en een mogelijke transfer naar Feyenoord of PSV. De Eindhovenaren zouden 4,3 miljoen euro over hebben voor de flankspeler. Dit wordt echter ontkend door Mario Been.

In Goedemorgen Eredivisie van ESPN vertelt Been, die in het bestuur van Excelsior zit, dat de Kralingers een stuk lager bedrag zouden ontvangen voor hun smaakmaker. De analist geeft aan dat hij blij is dat Driouech in Kralingen is gebleven. Been geeft aan dat hij afgelopen donderdag een vergadering had bijgewoond waar de onderhandelingen met PSV ter sprake kwamen.

Er zou volgens het bestuurslid van Excelsior absoluut geen 4,3 miljoen euro naar de Kralingers gaan: “Er gaat nog een kwart naar SC Heerenveen, nog wat naar zaakwaarnemers en de speler. Het bedrag was dus absoluut geen 4 miljoen.” Wel weet Been te vertellen welk bedrag er wel over zou blijven voor de club. Het zou zelfs geen 2,5 miljoen euro zijn: “Veel minder, veel minder. Dus dat is bij deze gecorrigeerd. Toevallig heb ik daar donderdag een vergadering over gehad, daarom weet ik het”, besluit Been.

Lees meer:
0 reacties