Marco Timmer verwacht PSV-transfer: "PSV krijgt nu nog geld voor hem"

Marco Timmer in het Philips Stadion
Marco Timmer in het Philips Stadion Foto: © Pro Shots

Marco Timmer verwacht niet dat PSV volgend seizoen nog kan beschikken over doelman Walter Benítez. De Argentijn heeft in Eindhoven nog een contract tot medio 2025, waardoor hij in de zomer van 2024 nog een bedrag kan opleveren voor PSV. De doelman kwam transfervrij over van OGC Nice.

"Ik denk dat hij gaat", vertelt de PSV-watcher in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International. "Zijn contract loopt af in 2025 en als hij niet verlengt, wat ik me voor kan stellen, dan krijgt PSV nu nog geld voor hem. Ik kan me voorstellen dat hij zijn huidige status wil verzilveren en als PSV wil verlengen, dan zullen ze met heel veel moeten komen."

Ronald Waterreus is niet per se bang voor een vertrek van de Argentijn. "Ik zou niet al te verbaasd zijn als ze op die positie durven te kijken naar verbetering. Ik bedoel niet dat hij niet goed genoeg is, dat is natuurlijk altijd het gevaar van dit soort uitspraken. Als iemand mag meepraten over zoeken naar verbetering op die positie, dan ben ik het wel", aldus Waterreus.

Lees meer:
0 reacties