Marco Timmer: "PSV moet wel flink in de buidel tasten voor hem"

Marco Timmer in het Philips Stadion
Marco Timmer in het Philips Stadion Foto: © Pro Shots

Marco Timmer denkt dat PSV komende zomer een aantal versterkingen zal halen voor in de aanval. De journalist denkt dat Johan Bakayoko verkocht zal worden en denkt dat de Eindhovenaren op de flanken versterking nodig hebben.

"Ik denk dat PSV wel wil meewerken aan een verkoop van Bakayoko en dat hij uiteindelijk zal gaan", vertelt Timmer in een video-item van Voetbal International. "Dan is de vraag hoe PSV dat gaat oplossen. Dan heb je in principe Lozano aan de rechterkant en Noa Lang aan de linkerkant. Maar in het spel van PSV moet je er gewoon vier hebben. Met Tillman, Pepi en Babadi heb je nog wel mogelijkheden in de selectie, maar ze gaan op zoek."

"Earnest Stewart struint de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie af, bij voorkeur naar Nederlanders", gaat de PSV-watcher verder. "Dan kom je al gauw terecht bij Couhaib Driouech. De geluiden die ik hoor en mijn inschatting is, is dat PSV zich weer gaat melden. Hij zal dan een wissel zijn achter Lang en Lozano. En dan moet je nog een linksbuiten halen."

Driouech is echter niet de enige die Timmer linkt aan PSV. "De smaakmaker van SC Heerenveen, Osame Sahraoui, staat op de lijstjes. Ze moeten wel flink in de buidel tasten als ze hem willen hebben en er is veel concurrentie. Het is niet eenvoudig", aldus Timmer.

Lees meer:
0 reacties